LOG IN BLIV MEDLEM
 • English
 • Dansk
Kontakt os

Adresse

Rygårds Alle 1
2900 Hellerup
3946 3600
Jura 3946 3605
Presse 2176 8404
Karriere 3946 3630 pd@pharmadanmark.dk

Sekretariatets åbningstider

Mandag - torsdag 9.30-16.00
Fredag 9.30-14.00
Navn Stilling Telefon E-mail
Andreas Thilqvist Konsulent 2893 3311 at@pharmadanmark.dk
Annette Meyer Økonomi- og administrationschef 3946 3600 am@pharmadanmark.dk
Arendse Veirø Specialkonsulent, cand. jur. Barselsorlov ave@pharmadanmark.dk
Casper Gad Advokat 3946 3627 cg@pharmadanmark.dk
Christian K. Thorsted Kommunikationschef 2176 8404 ckt@pharmadanmark.dk
Danny Bukh Almstrup Chefkonsulent 3946 3632 dba@pharmadanmark.dk
Gry Hamborg Advokat 3946 3635 gh@pharmadanmark.dk
Hanne Højholdt Adamsen Juridisk chefkonsulent 3946 3612 hha@pharmadanmark.dk
Iben Treebak Chefkonsulent, karriere & netværk 3946 3618 ibt@pharmadanmark.dk
Jakob Ørum Jørgensen Advokatfuldmægtig 3946 3615 jj@pharmadanmark.dk
Julie Johnsen Juridisk chef, advokat 3946 3633 jujo@pharmadanmark.dk
Julie Strægaard PA for ledelsen 3132 6212 js@pharmadanmark.dk
Karin Ortmann Servicemedarbejder 4084 9833 ko@pharmadanmark.dk
Lotte Skovdal PDA-sagsbehandler og arrangementskoordinator 3946 3609 lsk@pharmadanmark.dk
Maria Stove Kommunikationskonsulent 2972 5545 ms@pharmadanmark.dk
Marie Fog Faglig chefkonsulent 3025 5311 mf@pharmadanmark.dk
Natasia Lykkeholm Klausen Advokat Barselsorlov nlk@pharmadanmark.dk
Nina Lund-Andersen Advokat 3946 3614 nla@pharmadanmark.dk
Rikke Løvig Simonsen Formand for Pharmadanmark 3124 0265 rls@pharmadanmark.dk
Sarah Piil Kommunikationskonsulent Barselsorlov ssp@pharmadanmark.dk
Simone Skovvart Piil Studentermedhjælper 3946 3606 spi@pharmadanmark.dk
Susanne Vodstrup Receptionist 3946 3607 sv@pharmadanmark.dk
Susie Stærk Ekstrand Adm. direktør 3017 8865 se@pharmadanmark.dk
Du er her:
Home - Ansøgninger og CV

Ansøgninger og CV

Ansøgninger og CV

Tips til din ansøgning

 • Skriv kort og præcist: En ansøgning skal ikke fylde mere end én side. Der skal være luft mellem afsnittene og gerne nogle sigende overskifter undervejs, som giver overblik over, hvad du har at tilbyde. Ansøgningen skal være letlæselig, så skriv i nutid og brug aktive formuleringer. Undgå lange og komplicerede sætninger. Der må naturligvis ikke være stave- eller tegnsætningsfejl i ansøgningen. Behersk også brugen af forskellige skrifttyper mv. og skriv ansøgningen på samme sprog som stillingsopslaget.
 • Målret din ansøgning: Det er vigtigt at du målretter sin ansøgning, så modtageren kan se, at der er et match mellem det du kan, og det virksomheden søger. Analyser derfor stillingsopslaget – find ud af, hvad det konkret er du skal lave – og research på virksomheden. Ring meget gerne til virksomhedens kontaktperson, hvis du har spørgsmål til opslaget. Er opkald gør det ofte muligt for dig at ramme virksomhedens behov meget mere præcist, når du skal skrive din ansøgning
 • Skriv om fremtiden: Ansøgningen skal ikke være en prosaversion af dit CV, hvor du gennemgår dine hidtidige erfaringer fra A-Z. Det skal være en fremadrettet beskrivelse af, hvordan du passer til opgaverne i jobbet i kraft af din viden, din kunnen og din motivation. Skab nysgerrighed hos læseren og give en smagsprøve på, hvordan du vil gøre en forskel i jobbet. 
 • Motivér din ansøgning: Virksomheder leder selvfølgelig efter en medarbejder, som har kompetencerne til at løse de opgaver, som ligger i en stilling, men de leder også efter en, som virkelig brænder for den konkrete stilling og virksomheden. Så skriv altid hvorfor du søger netop denne stilling.

Tips til dit CV

Målret dit CV til hver stilling du søger, således at du uddyber og fremhæver den erfaring og de kvalifikationer, der stilles krav om i annoncen. Det er en god idé løbende at opdatere dit brutto-CV med alle oplysninger om dit karriereforløb, men når du skal sende dit CV til en potentiel arbejdsgiver, skal du lave en skræddersyet version, hvor du kun uddyber de områder, som har relevans for det job, du søger. 
Dit CV skal indeholde følgende:

 • Kontaktinformation og link til din LinkedIn-profil: Tjek at dine kontaktinformationer er opdaterede
 • Foto: Sæt et vellignende foto på dit CV. Sørg for at vælge et, hvor du ser venlig men professionel ud. 
 • Profiltekst/resumé: Brug kræfter på at skrive en god, skræddersyet profiltekst, som har fokus på de dele af din kompetenceprofil, som er relevant for det job, du søger. Fortæl på 5-8 linjer om dine vigtigste faglige og personlige styrker. Fremhæver du ikke de rigtige ting her, så er det langt fra sikkert, at resten af dit CV bliver læst.
 • Erhvervserfaring: Angiv hvilken periode, du har været ansat i (vær præcis), virksomhedens navn og din stillingsbetegnelse. Beskriv fx i punktopstilling dine primære arbejdsopgaver og dine vigtigste resultater. Beskriv også de kompetencer jobbet har styrket, hvis de er relevante for det nye job.
 • Uddannelse: Et CV skal altid indeholde et overblik over din uddannelsesbaggrund. Er du erfaren, er det sjældent vigtigt at skrive detaljeret om din uddannelsesbaggrund, men er du nyuddannet kan du fortælle noget om, hvad du har lært under din uddannelse. Skriv eventuelt lidt om dit speciale, relevante valgfag, studieophold, praktik og udlandsophold. Men uddyb kun forhold, som har relevans i forhold til jobbet.
 • Kurser/efteruddannelse: Nævn kun de kurser, som er relevante for den stilling du søger. På den måde viser du, at du er fagligt opdateret og engageret i fagområdet. Du bør fortælle lidt om kursusudbyder, omfang og indhold, hvis det er helt centrale kompetencer, du har oparbejdet. Opremsning af kurser inden for alle mulige andre områder skaber blot støj.
 • Sprogfærdigheder: Beskriv dine sprogfærdigheder, så det giver mening. Har du ringe kendskab til et sprog skal det ikke nævnes.
 • IT-færdigheder: Hvis du har erfaring med bestemte programmer, som har relevans i forhold til det arbejde du søger, så beskriv dit niveau.
 • Frivilligt arbejde: Hvis du har lavet frivilligt arbejde, som har styrket nogle kompetencer, som kan gavne dig i det job du søger nu, så hav det med i dit CV. Det kan også give mening at nævne frivilligt arbejde blot fordi det er med til at fortælle noget om dig som person at du arbejder frivilligt inden for et område.
 • Personligt: Fritidsinteresser, civilstand og lignende kan du bringe i spil, hvis det er med til at underbygge din historie om dig selv. Det kan eksempelvis være med til at underbygge din historie om dig selv som team-player, at du har dyrket holdsport hele livet. 
 • Publikationer: En publikationsliste skal kun med, hvis det er relevant for det job du søger. Er det ikke det, så nævn kort under de relevante ansættelsesforhold, at du har publiceret X antal artikler og link til et sted hvor man kan se din samlede publikationsliste. 
 • Referencer: Du kan skrive navn, relation og kontaktinformation på dine referencepersoner i CV’et men hvis du vil være sikker på, at de ikke bliver kontaktet før du har givet lov til det, så skriv at du gerne fremsender en liste over referencepersoner, hvis der er behov.
Pharmadanmark    CVR 65250314