Herning Løve og Ikast Apotek søger en farmaceut

Vi søger en ny kollega med opstart den 1. juli 2022 eller snarest derefter.

Ikast Apotek og Herning Løve Apotek blev den 1. maj 2020 smedet sammen, da Ikast Apotek blev en tillægsbevilling under Herning Løve Apotek. Det er et godt makkerskab, hvor der er mange spændende faglige projekter i gang på tværs af enhederne. Vores pejlemærker er apotekets værdisæt, hvor den vigtigste værdi er arbejdsglæde. Måske betyder det noget for dig?

Har du lyst til at indgå i et team af engagerede og glade kolleger, hvor vi har det sjovt med hinanden og der er højt til loftet – også fagligt – så er chancen her nu. Vi mangler en farmaceut, der brænder for apoteksfaget og de opgaver, der følger med. Afhængig af dine behov og ønsker, kan du være med til at definere dit eget job med de ansvarsområder, som du gerne vil beskæftige dig med.

Vores ønsker til dig: Du er selvstændig, pligtopfyldende og mødestabil. Du udfordres af de farmaceutiske problemstillinger, du møder i skranken. Du er struktureret og fagligt velfunderet og sammen med vores andre farmaceuter, skal du tegne apotekets farmaceutfaglige profil. Du skal være kundeorienteret, engageret og have god energi. Du vil komme til at arbejde med sundhedsydelser, herunder vaccination, medicin – og compliancesamtaler, TPI og som behandlerfarmaceut. Vi skal nok sørge for din uddannelse og en grundig oplæring.

Dine muligheder: Du vil få masser af muligheder for at udvikle dig selv fagligt og personligt. Måske er du helt nyuddannet eller måske har du blot behov for luftforandring i forhold til dit nuværende job? Så hold dig endelig ikke tilbage.

Stillingen er i fuld tid eller efter nærmere aftale. Du skal også være indstillet på at arbejde både i Herning og Ikast. Løn og relevant efteruddannelse efter aftale. Ønsker du flere oplysninger er du velkommen til at kontakte apoteker Henrik Krog Jensen på 6062 4994 eller på hkj@apoteket.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, der naturligvis vil blive behandlet fortroligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

logo

Ansøgningsfrist
Sted
Herning
Område
Apotek

Kontakt

Apoteker Henrik Krog Jensen på 6062 4994 eller på hkj@apoteket.dk