GxP-specialist til Statens Serum Institut

Vil du hjælpe med at løfte en vigtig samfundsopgave? Kan du se dig selv arbejde med vedligeholde og optimering af vores GDP i afdelingen? Har du flair for detaljer og har du en systematisk tankegang? Og vil du være med til at styrke vores kvalitetsniveau? Så er det DIG vi søger i vores nyoprettede stilling i Forsyning.

Om Forsyning
Forsyning har i dag 50 dygtige og engagerede medarbejdere og varetager en lang række opgaver på Statens Serum Institut, og består af følgende afsnit:

 • Lager, Pakkeri- og Ordreafsnittet - varetager bl.a. håndtering og distribution af vacciner til ind- og udland.
 • Vaccineforsyning - varetager bl.a. indkøb og lagerstyring af vacciner.
 • Koncernindkøb - varetager bl.a. indkøb og udbud af varer og tjenesteydelser.

Din hverdag hos os
Du vil blive ansvarlig for at sikre kvalitetsområdet i samarbejde med vores GxP-koordinator.

Du vil blive medansvarlig i at prioriterer og vedligeholde kvalitetsforbedrende aktiviteter og skal hjælpe med at sikre, at behandling af kvalitetsopgaver bliver en disciplin, der vil skabe værdi i afdelingen.

Du bliver, som vores GxP-specialist, et vigtigt bindeled mellem Forsyning og QA og du vil få rig mulighed for at præge stillingen som er nyoprettet.

Du bliver en del af en dynamisk og kompetent afdeling, der vægter samarbejde og fleksibilitet højt. Vi har en åben og uformel tone, hvor der er plads til humor med et glimt i øjet.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Sikre, at afdelingens dokumentation vedr. arbejdsgange, processer, implementering af procedurer og kvalitetsdokumenter er ajourførte.
 • Medvirke til udformning, godkendelse og distribution af kvalitetsdokumentation.
 • Håndtere afvigelser, CAPA, ændringskontrol, validering og kvalificering af systemer og udstyr.
 • Koordinere og bistå ved inspektioner.
 • Udarbejde risikoanalyser og kravspecifikationer.
 • Deltagelse i kvalitets forum.
 • Bistå ad hoc projekter og opgaver.


Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er uddannet farmaceut eller har lign. videregående uddannelse og har gerne mere end 2 års erfaring. Du har erfaring i arbejdet med GDP/kvalitetssikring inden for Pharma eller lignede områder.

Der vil blive lagt vægt på et højt fagligt niveau, og på at du kan kommunikere klart og positivt på alle niveauer i organisationen.

Du brænder for at finde den bedste løsning på de problemstillinger, du præsenteres for. Vi forventer desuden at du:

 • er god til at indsamle informationer og omsætte disse til konkret tekst
 • kan formulere dig kort og præcist
 • kan arbejde målrettet, effektivt og selvstændigt
 • er struktureret og har udpræget ordenssans
 • er serviceorienteret.

Da stillingen indebærer en stor kontaktflade både internt i afdelingen og med andre medarbejdere på SSI, er det vigtigt, at du er fleksibel og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder
Vi tilbyder spændende og udviklende opgaver i en anerkendt og højt estimeret organisation, som løser vigtige nationale og globale sundhedsopgaver.

Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i et spændende arbejdsmiljø, hvor vi sætter faglighed, ansvarlighed og professionalisme i højsædet.

Du får en hverdag med mange spændende opgaver inden for kvalitetssikring og du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for det farmaceutiske område.

Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause. Vi er centralt beliggende i København tæt på offentlig transport.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som akademisk medarbejder eller specialkonsulent afhængigt af kvalifikationer.

Kontakt os gerne 
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afsnitsleder Flemming Larsen på tlf. 3268 3554 eller afdelingschef Charlott B. Røgild på tlf. 3268 8273.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22 og 23. Du kan læse mere om os på Statens Serum Institut (ssi.dk).

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

logo med teksten statens serum institut

Ansøgningsfrist
Sted
København
Område
Offentlig

Kontakt 

Aafsnitsleder Flemming Larsen på tlf. 3268 3554 eller afdelingschef Charlott B. Røgild på tlf. 3268 8273