Juridisk konsulent/Advokat til ansættelsesret

Brænder du for at rådgive og forhandle på det private og offentlige arbejdsmarked? Og vil du gøre en forskel for veterinær og life science området?

Veterinær og life science Danmark søger en ny kollega til Afdelingen for Jura og Forhandling, som brænder for at gøre en forskel for en højt kvalificeret arbejdsstyrke på veterinær og life science området.
Vi arbejder tæt sammen og varetager dagligt medlemmernes interesser inden for det ansættelsesretlige område. Vores medlemmer gør i stort omfang brug af vores juridiske rådgivning, som er en af vores kerneydelser.

En ny spændende rejse er sat i gang
Den 1. september flyttede Pharmadanmark og Den Danske Dyrlægeforening sammen i nye attraktive lokaler på 9. sal i Codanhus på Frederiksberg i et fælles sekretariat - Veterinær og Life science Danmark. Det er her du formelt bliver ansat.
Vi servicerer vores medlemmer med professionel, hurtig og effektiv rådgivning, og du vil primært skulle servicere medlemmer i Pharmadanmark med at yde rådgivning inden for en bred vifte af ansættelsesretlige spørgsmål til foreningens privatansatte, offentligt ansatte og apoteksansatte medlemmer.
Du får en spændende hverdag, hvor du i tæt samarbejde med teamet løfter opgaver og inspirerer vores medlemmer. Rollen får ligeledes en bred kontaktflade internt med andre afdelinger i sekretariatet og eksternt til forskellige samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Individuel medlemsrådgivning af foreningens medlemmer i sager om fx ansættelse, opsigelse, løn, ferie, barsel mv.
 • Forhandle overenskomster og virksomhedsaftaler
 • Forhandling med arbejdsgivere i medlemssager ved fx opsigelser og masseafskedigelser
 • Rådgivning og undervisning af og kontakt med tillidsvalgte
 • Udarbejdelse af artikler og nyheder til vores hjemmeside, nyhedsbreve og medlemsblad
 • Servicering af foreningens politiske udvalg
   

Med i bagagen har du:

 • Relevant kandidatuddannelse (cand.jur. eller cand. merc. jur.)
 • Erfaring med rådgivning på det arbejds- og ansættelsesretlige område og har gerne forståelse for, hvad det vil sige at arbejde i en politisk organisation.
 • Evner til at formidle på både dansk og engelsk
   

Vi kigger særligt efter en person, som:

 • Har lyst til at tage ejerskab for opgaverne og trives med at have ansvar og flere opgaver i gang sideløbende
 • Evner at binde opgaver sammen og nyder at arbejde struktureret med en bred opgaveportefølje
 • Har et stort engagement og lyst til at etablere gode relationer internt og eksternt
 • Er imødekommende og empatisk med solide kommunikative evner
 • Bidrager til udvikling og optimering med fokus på at have medlemmerne i centrum
   

Til gengæld tilbyder vi:
En unik jobmulighed, hvor du bliver en del af afdelingen for Jura og Forhandling med engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top. Du kommer ikke til at kede dig. Du får nemlig en spændende hverdag med ansvar for mange forskellige opgaver og stor efterspørgsel på dine kompetencer. Du kommer med ombord i en organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du får en fleksibel arbejdsplads med højt humør og stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde i et professionelt miljø.

Vi har fokus på respekt, ordentlighed og vi prioriterer en sund balance mellem arbejds- og familieliv. Vi hjælper og udvikler hinanden, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil blive en del af en organisation med attraktive medarbejdervilkår og ikke mindst får du lov til at være med til at gøre en forskel for vores medlemmer – verdens bedste veterinær- og life science specialister.

Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Casper Gad på telefon 2763 6970 eller hos Chef for Jura og Forhandling Julie Johnsen på telefon 29817015.

Vi indkalder løbende til samtale, så send meget gerne din ansøgning og CV via HR Manager hurtigst muligt - Søg stillingen- 

Billede

Ansøgningsfrist
Sted
København
Område
Privat

Kontakt: 

Casper Gad på telefon 2763 6970 eller Chef for Jura og Forhandling Julie Johnsen på telefon 29817015