Vi efterlyser erfarne akademikere, der ønsker at undervise

Træning, viden og kompetencer er nøgleord i en GMP- og GDP-styret hverdag. Overvejer du at prøve kræfter med undervisning i professionelle rammer? Så vil vi gerne byde dig på en kop kaffe og en helt uforpligtigende snak om muligheder.

Vi arbejder sammen for sikre kvaliteten
Der er flere indgangsvinkler som underviser på Pharmakon. Du kan være en fast del af vores afdeling, eller du kan være tilknyttet vores kurser som gæsteunderviser. Uanset hvad er vi meget interesserede i at tale med dig, hvis du overvejer at bruge din erfaring til at formidle viden og øge kompetencerne indenfor GMP og GDP.

Som underviser på Pharmakon vil du opleve, at alle  støtter op, så du lykkes bedst muligt og kan fokusere på din undervisning. Du er omgivet af supporterende medarbejdere, der medvirker til den gode kursistoplevelse. Det er for eksempel Kursusadministrationen, der håndterer tilmeldingerne, Teknik, som indretter lokalet, Receptionen, som tager imod kursisterne, Restauranten, der byder på lækker mad og mange flere. Vi arbejder alle sammen mod et fælles mål.

Vil du være en del af et team med dedikerede specialister?
På Pharmakon afholder og udvikler du efteruddannelse indenfor primært GMP og GDP til ufaglærte, teknikere, akademikere og ledere i life science, på sygehusapoteker og tilknyttede brancher.

Vi tilbyder fysisk og online efteruddannelse og konsulentbistand om lovgivning og myndighedskrav. Udover korte kurser til akademikere og teknikere har vi AMU-kurser indenfor GMP, kursus på Syddansk Universitet, en GMP-uddannelse til ledige akademikere og virksomhedstilpassede kurser. Vi har desuden en række e-læringer, der supplerer vores kursusudbud.

Afdelingens dygtige medarbejdere er fordelt i et underviserteam og et supportteam, som hver dag spiller hinanden stærke i den fælles opgave at give vores kursister nye kompetencer. Du refererer til Marianne Foss Hansen, som er afdelingsleder i det fagligt stærke underviserteam.

Jobbet rummer stor frihed og fleksibilitet til selv at planlægge. Jobbet giver mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Praktisk erfaring og gode formidlingskompetencer
Din uddannelsesbaggrund er farmaceut eller anden tilsvarende naturfaglig baggrund. Det er vigtigt, at du har erfaring fra life science, da et af kendetegnene for Pharmakons undervisning er, at vi leverer relevant og praksisnær undervisning.

Der er mange indgange til jobs hos os. Det kan være du har

 • QP-ansvar eller erfaring fra en QA-afdeling
 • erfaring som supporter i en produktion og dermed har samarbejdet med operatørerne
 • ansvar for virksomhedens inspektioner eller selv har udført audits
 • arbejdet som miljømonitoreringsansvarlig og kender til aseptisk adfærd
 • erfaring med GDP.


Under alle omstændigheder holder du af at formidle GMP- eller GDP-krav på en engageret og medrivende måde. Vi klæder dig på pædagogisk, så du står stærkt, når du skal planlægge og gennemføre undervisningen.

Lovgivning behøver ikke være kedelig undervisning
Derfor er du altid opdateret og på forkant med lovgivning og krav til fremstilling af lægemidler. Du leverer faglig sparring og understøtter dine kolleger i deres arbejde med at fange trends. Du har blik for at identificere muligheder til udvikling af nye kurser og er god til at pleje dine netværk for at holde dig opdateret.

Og så er du ligesom dine kolleger:

 • imødekommende og nysgerrig - positiv overfor henvendelser og opgaver fra både kunder og kolleger
 • udadvendt og smilende - skaber en god stemning
 • rummelig og empatisk - accepterer forskellige måder at gøre tingene på og værdsætter forskellige personers tilgang og behov
 • rolig og har fast fodfæste - bevarer overblikket selv i travle perioder, og når ting ikke går efter planen.
   

Job i en virksomhed, der vægter viden og trivsel højt
På Pharmakon møder du dygtige, smilende og kundeorienterede kollegaer i en flad organisation med godt sammenhold trods forskellige ansvarsområder. En virksomhed, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.

Et job på en arbejdsplads, der værdsætter medarbejderne højt. Et team, hvor vi beskriver vores samarbejde som ærligt, udviklende og forretningsorienteret med en nærværende ledelse. Et velfungerende team med professionelle medarbejdere, der brænder for at undervise. Kort sagt et job, hvor du har mulighed for at udvikle dig både som menneske og formidler.

Er du interesseret i undervisning fuldtid eller som gæsteunderviser?
Så er du velkommen til at kontakte Marianne eller Mette.

Vi beder ikke om en traditionel motiveret ansøgning, men byder gerne relevante kandidater på en uforpligtigende snak om jobbet. Herefter finder vi ud af, hvorvidt der er grundlag til en egentlig ansættelsessamtale.

 

logo

Ansøgningsfrist
Sted
Hillerød
Område
Privat

Kontakt

Mette Rotne
Uddannelseschef
31 42 68 80
mr@pharmakon.dk