Scientist til råvareteamet i QC-afdeling

Kan du lide at arbejde med råvarer og analyser? Kan du lide rollen som den der samler trådene og som har det store overblik i forhold til at nå deadlines og samtidig levere et stykke arbejde af høj kvalitet iht. regulatoriske krav? Og har du lyst til at være med til at sikre kommende vacciner til behandling af kræft og infektionssygdomme, så er du måske den nye scientist i vores QC Raw Material team.

Bliv en del af vores transformative rejse
I Bavarian Nordic arbejder vi på at redde og forbedre liv ved at udvikle innovative vacciner, der er designet til at vække immunsystemets kraft. Vi er verdensførende inden for koppevacciner, og vores kommercielle produktportefølje indeholder markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse samt en ebolavaccine, der er licenseret til Janssen.

Vi er begyndt på en transformativ rejse mod at blive en af de største specialiserede vaccineproducenter ved at udmærke os inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering, og vi leder derfor efter talentfulde medarbejdere til at hjælpe os med at drive forandringen. Kom ombord på vores rejse og lad os ændre flere liv sammen.

Dynamisk og tværfagligt team
I vores QC-afdeling håndterer vi en bred vifte af analyser for vores produktion såvel som vores R&D afdelinger. Alt arbejde i vores afdeling udføres under GMP i tæt samarbejde med vores søsterafdeling i München.

QC-afdelingen i Kvistgård, Danmark består af 50 medarbejdere, som er inddelt i 7 teams – QC Biochemistry, QC Microbiology, QC Raw Materials, QC Externals, QC Stability, QC Samplemanager og QC Sampleflow. Du vil blive en del af råvareteamet hvor du vil blive en del af 4 akademikere (heraf 1 koordinerende scientist/teamleder for laboranterne) og 6 laboranter.

Din rolle i teamet
Vi søger en erfaren scientist som sammen med det øvrige team er ansvarlig for QC prøvehåndtering og relateret dokumentation i forhold til råvarer. Du vil få en bred kontaktflade til flere afdelinger såsom Warehouse, Process Development, Supply Chain, QA samt kontakt med eksterne leverandører. Og naturligvis også internt med resten af vores QC afdeling.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:
•    Implementering af nye råvarer og analyser
•    Udarbejdelse af råvarespecifikationer og -rationaler
•    Godkendelse af analyseresultater
•    Sikre frigivelse af råvarer til vores produktion; herunder kemikalier, excipienter og disposables
•    Udarbejdelse og evaluering af supplier complaints og notifikationer

Derudover vil du deltage i QC afdelingens håndtering af afvigelser, OOS resultater, troubleshooting og undersøgelser.

Om dig
Dine kvalifikationer:
•    Du har en naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. Cand. Pharm., Cand. Scient., kemiingeniør eller lignende
•    Du har min. 2 års erfaring fra den farmaceutiske industri
•    Du har erfaring med cGMP fra et QC, QA eller produktionsmiljø
•    Du har erfaring med råvarer
•    Du behersker engelsk i skrift og tale, da vores koncernsprog er engelsk og størstedelen af dokumentation skrives på engelsk

Som person evner du at holde overblik i en travl og spændende hverdag. Samtidig trives du med en kombination af kontorarbejde og praktisk arbejde og har sans for detaljer. Du kan planlægge, gennemføre og afslutte opgaver til fastsatte deadlines og er i stand til både at arbejde selvstændigt og som en del af et team. Vi lægger vægt på, at du er kvalitetsbevidst og at du har gode samarbejdsevner og ikke mindst godt humør og serviceminded. Du trives i et travlt og til tider hektisk miljø med kontakt til mange forskellige faggrupper og afdelinger.

Vi tilbyder
Som en del af QC vil du opleve en dynamisk og udfordrende hverdag, med masser af spændende opgaver og en åbenhed over for nye idéer. Vi tilbyder dig en chance for at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med dedikerede og agile kollegaer som alle er klar til at tilpasse retningen til de uventede forretningsmuligheder der opstår. Samtidig vil du med vores unikke teknologiske platform indenfor vaccine- og bioteknologisk fremstilling få mulighed for at videreudvikle dine kompetencer, både fagligt og personligt i tæt samarbejde med dygtige og entusiastiske kollegaer.

Interesseret?
Hvis du er interesseret i jobbet, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores rekrutteringssystem som du finder her

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Leif Bruun på telefon +45 53760902 eller e-mail lbru@bavarian-nordic.com
Vi indkalder løbende til samtale.

- Søg stillingen - 
 

Billede

Ansøgningsfrist
Sted
København
Område
Privat

Kontakt

Leif Bruun på telefon +45 53760902 eller e-mail lbru@bavarian-nordic.com