Life science-karrierekompas

Hvad er en god karriere for dig?

”En god karriere” betyder ikke det samme for os alle, og for dig er det ikke nødvendigvis lykken at blive chef eller professor. Måske er du mere orienteret mod at arbejde for en større sag, at have en god work-life balance eller mod at have en høj grad af selvbestemmelse i hverdagen.

For at kunne træffe gode karrierevalg er det derfor afgørende at finde ud af og være bevidst om, hvad der motiverer og driver netop dig i dit arbejdsliv.

Find din vej i life science-branchens mange karrieremuligheder

Der er rigtig mange karrieremuligheder i medico- og medicinalindustri, hos myndigheder, på hospital, universitet og apotek, hvis du er farmaceut, humanbiolog, biomediciner, molekylærbiolog, biokemiker, medicinalkemiker, mediciner (human, veterinær eller industriel) osv. 

Kompasset giver dig inspiration til, hvor i life science-branchen du kan lede efter et job, som måske er et godt match til dine præferencer uanset om dine interesser retter sig mod forskning, QA/QC, regulatorisk, pharmacovigiliance eller et af de mange andre spændende arbejdsområder.

Kompasset giver dig ikke et endegyldigt svar på, hvad der er det rette jobvalg for dig, men kan forhåbentlig udvide din horisont og inspirere dig. 

Det kan også være udgangspunkt for en dialog med en af vores erfarne karrierevejledere, som du kan booke en samtale med, hvis du gerne vil have sparring på dine karriereovervejelser.

Karrierekompasset giver dig inspiration til, hvor i life science branchen du kan lede efter et job, som måske er et godt match til dine præferencer. 

Kompasset giver dig ikke et endegyldigt svar på, hvad der er det rette jobvalg for dig, men kan forhåbentlig udvide din horisont og inspirere dig.

Tag testen her