Content reference 1
Få sparring og nye input til din karriere, din arbejdspersonlighed og udviklingen af dine nuværende og nye kompetencer i samspil med en mere erfaren mentor.
Content reference 2
Udvid dine kompetencer som leder, rådgiver og erfaringsdeler ved at blive mentor for en mindre erfaren mentee. Du skal ikke være ekspert, men åben, lyttende og villig til at dele ud af dine erfaringer.

Mentorordning

Pharmadanmarks mentorordning er et tilbud til dig, som, uanset hvor du er i din karriere, har lyst til at få sparringa på din faaglige og personlige udvikling.

Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere, dine mål og dine udfordringer. Du kan lade dig inspirere af mentors viden og erfaringer og få sparring på dine egne overvejelser. Eller måske har du modsat en masse erfaringer, som du gerne vil dele ud af som mentor for en mindre erfaren fagfælle.

Hvad er et mentorforløb?

Formålet med ordningen er at skabe netværksrelationer på tværs af årgange og arbejdsområder. Der er gode muligheder for en gensidig gevinst, hvor mentoren på den ene side deler sin viden og samtidig kan blive udfordret af en ’ny generation’ og menteen på den anden side bliver hjulpet på vej.

Hvem kan få glæde af ordningen?

Et mentorforløb er et samspil mellem to personer – den mere erfarne, mentoren, og den, der søger sparring om sin karriereudvikling, menteen – ud fra fælles faglige referencerammer. Mentor deler ud af sine erfaringer, lytter, spørger ind og hjælper mentee til at hjælpe sig selv.

Mentees udbytte er større indsigt og bedre mulighed for personlig udvikling og karriereudvikling. Mentor udvikler på den anden side sine kompetencer inden for kommunikation og rådgivning og bliver udfordret af mentees måde at se verden på.

Et mentorforløb under Pharmadanmarks ordning forløber over et år, dvs. der er tid til fordybelse i de udviklingsprocesser mentee arbejder med.

Tilmelding

Der er lukket for tilmeldinger til mentorordningen i 2020/21. Tilmelding til næste runde åbner i juni 2021.
 

Content reference 3
Som medlem har du mulighed for at få kvalificeret sparring på dine karriereovervejelser.
Content reference 4
Find din vej i life science-branchen ved hjælp af Pharmadanmarks karrierekompas
iben og danny

Kontakt karrierevejledningen

karriere@pharmadanmark.dk
Telefon: 3946 3630
Mandag-torsdag 9.30 - 16.00
Fredag 9.30 - 14.00