Teamleder til inspektion af kliniske forsøg og bivirkningsovervågning

Vil du stå i spidsen for et dynamisk team og være med til at sikre GXP-compliance ved myndighedsinspektioner i ind- og udland? Trives du med at komplekse opgaver i akademisk og tværorganisatorisk miljø? Så er det måske dig vi leder efter.

Om Inspektionen
Vi er 38 ansatte i Inspektionen. Du bliver en del af sektionens ledelse, sammen med teamleder for GMP/GDP teamleder og sektionsleder, og du vil også blive en del af enhedsledelsen for Kontrol og Forsyning i Lægemiddelstyrelsen.  Dit team af dygtige lægemiddelinspektører, med forskellig akademisk baggrund og erfaring, udfører GLP, GCP og GVP- inspektioner, herunder også bioequivalens forsøg og kliniske afprøvninger af medicinsk udstyr. Inspektioner udføres såvel i Danmark som i udland, og ikke sjældent uden for EU. Inspektionen er akkrediteret i henhold til iso 17020.

Din hverdag hos os
Teamet udgør ca. 10 lægemiddelinspektører, og du skal selv indgår i teamet og tage del i opgaveløsningen, fx deltage i inspektioner. Din rolle som leder bliver at bevare det gode og tværfaglige arbejdsmiljø, og få gennemført strategimplementering i praksis ved motiverende ledelse af dit team. Du vil referere til sektionsleder for Inspektionen.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Personaleledelse af teamet, herunder snarlig rekruttering af ekstra lægemiddelinspektører
 • Faglig ledelse af drift og udvikling, herunder prioritering, målstyring og koordinering på tværs af teams
 • Kvalitetsledelse, herunder risikostyring og løbende forbedringskultur
 • Kommunikere med interessenter, såvel internt som eksternt, herunder presse og det politiske system
 • Deltagelse i opgaveløsning på et eller flere af teamets GXP inspektionsområder.
   

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en akademisk uddannelse og har erfaring med ledelse eller synes, at du besidder evnerne og ønsker ledelse som en fremtidig karrierevej.

Desuden har du faglig erfaring med et/flere af teamets inspektionsområder eller erfaring fra tilsyn. Vi forventer, at du:

 • har flair for effektiv driftsledelse og helst erfaring med personaleledelse  
 • formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre  
 • har stærke samarbejds- og kommunikationsevner
 • kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk
 • vil være med til at udvikle og optimere vores arbejdsgange.
 • er diplomatisk, har situationsfornemmelse og et godt humør.


Vi tilbyder
Et yderst meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger, får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt.

Et spændende og selvstændigt job med afvekslende arbejdsopgaver i en sektion med et uformelt miljø og gode kollegaer

Stor kontaktflade til lægemiddelindustri og andre myndigheder, og gode muligheder for indflydelse på etablering og fortolkning af nye regler med betydning for teamets inspektionsopgaver.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Annette Byrholt Hansen på tlf. 4488 9272 på eller teamleder Thomas Vestergaard Pedersen på tlf. 2552 8157.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 40 og 41. Du kan læse mere om os på www.lmst.dk  


Om Lægemiddelstyrelsen
Lægemiddelstyrelsen er en del af Sundhedsministeriet og myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg samt administration af apoteksstrukturen. Vores mission er effektive, sikre og tilgængelige lægemidler og medicinsk udstyr til gavn for patienter og samfund. Vi er ca. 500 medarbejdere og i samarbejde løser vi en vigtig opgave på grundlag af dansk og europæisk lovgivning og med øje for opdragsgivere, borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Vi indgår i den forbindelse i en række europæiske og internationale samarbejder og stræber efter at indtage en ledende rolle på europæisk plan.

Vores vision er at være en styrelse i europæisk topklasse med meningsfuldt arbejde, høj faglighed og udviklingsmuligheder i balance med gode fysiske rammer og fokus på sundhed og medarbejdertrivsel.

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Tekst

Ansøgningsfrist
Sted
København
Område
Offentlig

Kontakt

Sektionsleder Annette Byrholt Hansen på tlf. 4488 9272 på eller teamleder Thomas Vestergaard Pedersen på tlf. 2552 8157