Ledige stillinger

Her kan du se listen over ledige stillinger

Farmakonomuddannelsen søger censorer

Bliv en del af farmakonomuddannelsens censorkorps for perioden 2022 – 2026.

I henhold til Bekendtgørelse om prøver i erhvervsrettede videregående uddannelser (eksamensbekendtgørelsen) opslås censorater i censorkorpset for farmakonomuddannelsen
for perioden 1. april 2022 – 31. marts 2026.

Det gælder såvel ny beskikkelse som genbeskikkelse. Uddannelses- og Forskningsministeriet beskikker censorerne efter indstilling fra farmakonomuddannelsens censorformandskab.

Om det at være censor
Censors rolle og ansvar

Ansøgningsfrist: 28.11.2021
Sted: København
Område: Privat
Medicinrådet søger en specialkonsulent til afdelingen for kræftlægemidler

Vil du være med til at sikre mest mulig sundhed for pengene i det danske sundhedsvæsen, og har du erfaring med HTA og vurdering af lægemidlers effekt og sikkerhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af en nyoprettet afdeling for vurdering af lægemidler til kræftsygdomme i Medicinrådets sekretariat.

Vi tilbyder

Ansøgningsfrist: 28.11.2021
Sted: København
Område: Offentlig
Scientist til råvareteamet i QC-afdeling

Kan du lide at arbejde med råvarer og analyser? Kan du lide rollen som den der samler trådene og som har det store overblik i forhold til at nå deadlines og samtidig levere et stykke arbejde af høj kvalitet iht. regulatoriske krav? Og har du lyst til at være med til at sikre kommende vacciner til behandling af kræft og infektionssygdomme, så er du måske den nye scientist i vores QC Raw Material team.

Ansøgningsfrist: 02.12.2021
Sted: København
Område: Privat
Slagelse Svane Apotek

Tænder du på at gøre en forskel?

Ansøgningsfrist: 02.12.2021
Sted: Slagelse
Område: Apotek
Institutleder til institut for medicin og sundhedsteknologi, Aalborg Universitet

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, søger en erfaren og ambitiøs institutleder, der skal stå i spidsen for det ene af vores to institutter, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi. En leder, der kan få instituttets mange fagligheder til at spille sammen og vil være med til at forme nutidens og fremtidens sundhedsvidenskabelige eksperter til gavn for det omgivende samfund.

Ansøgningsfrist: 05.12.2021
Sted: Aalborg
Område: Offentlig