Netværk er en værdifuld investering i din karriere, og som apoteksfarmaceut har du gode muligheder for det, da overenskomsten giver dig ret og pligt til at indgå i et netværk og mødes fire gange om året.
Flere og flere medlemmer af Pharmadanmark bliver selvstændige. Derfor tilbyder vi et netværk, hvor medlemmer kan mødes og netværke om livet som selvstændig.
Er du kommunalt ansat farmaceut og har du lyst til at indgå i et fagligt netværk med andre kommunale farmaceuter, hvor vi har fokus på faglig sparring, læring, vidensdeling, inspiration? ...

 

Dyrk din faglighed i et netværk

Pharmadanmark tilbyder en række faglige netværk, der bidrager til din kompetence- og karriereudvikling i life science branchen.

I netværket drøfter I de faglige problemstillinger, I møder på jobbet, og udveksler erfaringer med hinanden på tværs af virksomheder. Du har stor mulighed for at præge, hvilke emner der tages op.

 

Hvordan kommer jeg med?

Pharmadanmark har en række veletablerede netværk, du kan blive en del af. Nogle netværk er åbne, mens andre er lukkede og kræver anmodning om medlemskab.

Du kan tilmelde dig netværk via MinSide

Pharmadanmark tilbyder flere ledernetværk, hvor medlemmer i et fortroligt rum kan mødes og netværke om ledelse eller lyst-til-ledelse.
Pharmaceutical Product Design Network (PPD) at Pharmadanmark aspires to become a neutral arena to share ideas, identify new directions for innovative research, and discuss regulatory challenges related to future pharmaceuticals.
Pharmadanmarks netværk for yngre forskere tilbyder fagligt fællesskab og faglige udfordringer til dig, der er ph.d.-studerende eller postdoc, eller for nylig har afsluttet en af disse. ...
Seniornetværket i Pharmadanmark består af medlemmer, der er tæt på pensionsalderen, har nået den, eller er gået på førtidspension/efterløn.

 

Mangler der et netværk til dig?

Vi har udarbejdet en guide til udvikling og etablering af netværk i Pharmadanmark.

Læs guiden
Har du spørgsmål omkring netværk, er du altid velkommen til at kontakte os på mail karriere@pharmadanmark.dk.