Content reference 1
Netværk er en værdifuld investering i din karriere, og som apoteksfarmaceut har du gode muligheder for det, da overenskomsten giver dig ret og pligt til at indgå i et netværk og mødes fire gange om året.
Content reference 2
Arbejder du med klinisk udvikling af lægemidler eller medicinsk udstyr i det private eller offentlige?
Content reference 3
Er du kommunalt ansat farmaceut og har du lyst til at indgå i et fagligt netværk med andre kommunale farmaceuter, hvor vi har fokus på faglig sparring, læring, vidensdeling, inspiration?
Content reference 4
Pharmadanmark tilbyder flere ledernetværk, hvor medlemmer i et fortroligt rum kan mødes og netværke om ledelse eller lyst-til-ledelse.
Content reference 7
Arbejder du til daglig med pharmacovigilance og andre safety-relaterede emner?

Dyrk din faglighed i et netværk

Pharmadanmark tilbyder en række faglige netværk, der bidrager til din kompetence- og karriereudvikling i life science branchen.

I netværket drøfter I de faglige problemstillinger, I møder på jobbet, og udveksler erfaringer med hinanden på tværs af virksomheder. Du har stor mulighed for at præge, hvilke emner der tages op.

 

 

 
 

Content reference 6
Pharmaceutical Product Design Network (PPD) at Pharmadanmark aspires to become a neutral arena to share ideas, identify new directions for innovative research, and discuss regulatory challenges related to future pharmaceuticals.
Content reference 8
Arbejder du til daglig som Qualified Person (QP), eller beskæftiger du dig med QP-relaterede emner i din hverdag, så er Pharmadanmarks netværk for Qualified Persons måske noget for dig.
Content reference 9
Netværket henvender sig til dig, der arbejder med lægemiddelgodkendelse i det private eller offentlige.
Content reference 11
Pharmadanmarks netværk for yngre forskere tilbyder fagligt fællesskab og faglige udfordringer til dig, der er ph.d.-studerende eller postdoc, eller for nylig har afsluttet en af disse.

Hvordan kommer jeg med?

Pharmadanmark har en række veletablerede netværk, du kan blive en del af. Nogle netværk er åbne, mens andre er lukkede og kræver anmodning om medlemskab.

Du kan tilmelde dig netværk via MinSide
 

 

Content reference 10
Flere og flere medlemmer af Pharmadanmark bliver selvstændige. Derfor tilbyder vi et netværk, hvor medlemmer kan mødes og netværke om livet som selvstændig.

Mangler der et netværk til dig?

De netværk, som er omtalt her på hjemmesiden, understøttes af Pharmadanmark. Hvis du har en idé til et netværk, som du gerne vil være med til at stable på benene, så kontakt os på netvaerk@pharmadanmark.dk så tager vi en dialog om mulighederne.

 

Er du apoteksfarmaceut på udkig efter et netværk, så læs mere her

  

Content reference 12
Seniornetværket i Pharmadanmark består af medlemmer, der er tæt på pensionsalderen, har nået den, eller er gået på førtidspension/efterløn.