Værd at vide

Login til Min side

Du kan se og rette dine personlige oplysninger på Min side. Har du glemt din adgangskode, kan du via glemt adgangskode få tilsendt en ny ved at indtaste medlemsnummer eller cpr.-nummer sammen med den mailadresse, du har registreret hos os. 

Gå til Min side

Få opdateringer fra dit netværk i Pharmadanmark

Som medlem af Pharmadanmark er du medlem af et netværk for sektion. Hvis du vil være sikker på at få beskeder fra dit netværk, skal du selv gå ind og sætte kryds ved de notifikationer, som du ønsker at abonnere på. Gør du det, er du sikker på at få besked om arrangementer og indlæg i dit netværk. Alle aktive netværk ligger på Min side under Netværk. 

Sådan gør du

1.    Log in på min side 
2.    Vælg netværk 
3.    Sæt flueben i de ønskede felter og under de netværk du ønsker notifikationer 

Læs vores miniguide om netværk

Mangler der et netværk til dig?

Vi har udarbejdet en guide til udvikling og etablering af netværk i Pharmadanmark. 

Læs guiden

Har du spørgsmål omkring netværk, er du altid velkommen til at kontakte os på mail netvaerk@pharmadanmark.dk

Vejledning til refusion

Er du politisk valgt medlem kan du søge refusion for udgifter til transport til udvalgsmøder, politiske møder og arrangementer. Transport i egen bil indberettes som henholdsvis skattefri A-indkomst skattepligtig B-indkomst.
Du kan søge om refusion via Min side. 

Læs vejledningen her

Vejledning til sikker mail 

Vejledning til oprettelse af arrangement

Arrangementer i sektioner annonceres i Pharmadanmarks arrangementskalender. For at få et arrangement i kalenderen, skal du indsende en beskrivelse af arrangementet. Sekretariatet publicerer herefter arrangementet hurtigst muligt. 

Læs mere i vores arrangementsguide

Udmeldelse

Ønsker du at udmelde dig, skal du sende en mail til pd@pharmadanmark.dk. I mailen vil vi meget gerne bede dig skrive en kort begrundelse for udmeldelsen. Det er ikke muligt at melde sig ud telefonisk. Som aktivt medlem har man tre måneders opsigelse til udgangen af et kvartal. 

Nyttige dokumenter

Privatlivspolitik
Vedtægter
Cookiepolitik
Stillerliste til valg til Hovedbestyrelsen 2023