Pharmadanmark fejrer 150-års jubilæum

24.04.2023

Video med kavalkade af billeder og logo

Pharmadanmark kan i 2023 fejre 150-års jubilæum. Derfor inviterer foreningen til jubilæumsfejring fredag den 13. oktober 2023 fra kl. 16.30 til 21.00.

Fejringen foregår DGI-byen og vi byder blandt andet på en særlig Pharmadanmark-øl, idet bryggere har spillet en væsentlig rolle i foreningens historie. Du kan også møde stand-up komikeren Lasse Rimmer, som vil tage branchen under kærlig behandling og et særligt jubilæumsskrift bliver præsenteret og uddelt til arrangementets deltagere (de første 300 interesserede).

Foreningens 150-årige historie

Forløberen for Pharmadanmark – Pharmaceutisk Medhjælperforening – blev dannet i 1873 på baggrund af det udmattende og udsigtsløse arbejde, som datidens farmaceuter måtte finde sig i. Meget har heldigvis ændret sig for faggruppen og for fagforeningen siden etableringen for 150 år siden.

I dag er Pharmadanmark er et fællesskab, som organiserer ansatte og ledere i hele life science- værdikæden – fra idé til patient i lægemiddel- og medico-virksomheder, inden for industriel bioteknologi, på universiteter, hospitaler, i styrelser, på apotek og i regioner og kommuner. Som nøglemedarbejdere inden for en vækstsektor har de også gode løn- og arbejdsvilkår. Det har Pharmadanmark været med til at sikre. Alt det er der grund til at fejre.

Vi håber at se så mange af vores medlemmer, kolleger og samarbejdspartnere som muligt.

Tilmelding og praktiske detaljer

Jubilæumsarrangementet er gratis, uformelt og åbent for alle medlemmer og foreningens kolleger og samarbejdspartnere. Arrangementet er afholdes i DGI-byen - CPH Conference, Tietgensgade 65, 1704 København V.  

Tilmelding åbner mandag den 1. maj kl. 10.00 og lukker søndag den 1. oktober. Du tilmelder dig her (kun medlemmer. Eksterne og samarbejdspartnere har fået separat link).

Programmet for arrangementet er som følger (med forbehold for småændringer):

  • 16.30: Ankomster
  • 17.00: Velkomst v. Pharmadanmarks formand Tanja Villumsen
  • 17.05: Tale ved indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde
  • 17.30: Gourmet hotdogs, øl og netværk
  • 19.00: Underholdning v. Lasse Rimmer
  • 19.45: Netværk
  • 21.00: Tak for i dag


Til jubilæumsarrangementet kan du som medlem søge om kørselsrefusion efter de eksisterende regler, som normalvis er gældende politisk valgte. Du kan se reglerne og vejledning her.