Content reference 2
Søg nyt job inden for life science med Pharmadanmarks gode råd og inspiration til din karriere og jobsøgning. Her finder du guides til eksempelvis CV og ansøgning, tips og tricks til jobs...

 

Kontakt karrierevejledningen

Mail: karriere@pharmadanmark.dk
Telefon: 3946 3630
Mandag-torsdag 9.30 - 16.00
Fredag 9.30 - 14.00
Er du brændt fast i dit job? Deltag i et miniforløb med hjemmearbejde, samtale og opfølgning, som hjælper dig til at skabe forandring i dit arbejdsliv.
Find din vej i life science-branchen ved hjælp af Pharmadanmarks karrierekompas
Content reference 3
Pharmadanmarks mentorordning er for dig, der har lyst til at få sparring på din faglige og personlige udvikling, uanset hvor du er i din karriere. Eller bliv mentor og få nye perspektiver på din egen karriere og faglighed.
logo

Kompetencefonde 

Ansatte i en region eller kommune kan søge støtte til kompetencegivende efter- og videreuddannelse op til 30.000 kr. og op til 50.000 kr. til en masteruddannelse. Læs mere i denne artikel

logo

 

Book en karrieresamtale

Som medlem kan du få en gratis karrieresamtale, der tager afsæt i dine konkrete udfordringer. Du møder en erfaren karrierevejleder med dyb indsigt i karrieretrivsel og life science branchen.

Content reference 4
Apoteksfarmaceuter er lægemiddeleksperter, der hver dag gør en forskel ved at vejlede farmakonomer og brugere af medicin på landets apoteker.
Se ledige stillinger i life science-branchen fra virksomheder, der har slået dem op hos os.