Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for at tegne forsikringer til fordelagtige priser.
Læs mere

Som medlem af Pharmadanmark er du automatisk dækket af Forenede Gruppeliv.

Du kan også tegne andre private forsikringer med stor rabat Læs mere. 

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet Topdanmark om en personlig tillægsforsikring. Læs mere

Ansvarsforsikring for QP-ansatte

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet HDI om en fordelagtig, fælles ansvarsforsikring for medlemmer, der arbejder som QP.

Se mere under løn og ansættelse på 'Min side'.

Ansvarsforsikring for selvstændige konsulenter

Er du selvstændig med egen virksomhed ?

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet HDI om en fordelagtig, fælles ansvarsforsikring for medlemmer, der arbejder som konsulenter med rådgivning og service.

Se mere vores tilbud til selvstændige her

Du har som medlem af Pharmadanmark attraktive pensionsforhold og mulighed for tilkøb af PFA Helbredssikring til en attraktiv pris.
Læs mere

Du har som medlem af Pharmadanmark mulighed for at købe en PFA Helbredssikring til en attraktiv pris, så du og din familie er godt dækket. PFA Helbredssikring giver dig mulighed for at komme hurtigt til undersøgelse og få behandling på hospitaler, klinikker og hos speciallæger.

Forsikringen kan tegnes af alle Pharmadanmark medlemmer og gælder indtil medlemmet bliver pensioneret, dog senest til medlemmet fylder 68 år. 

Du skal kontakte PFA på telefon 70 80 88 70, hvis du har spørgsmål eller hvis du vil tegne forsikringen. 

Læs en kort gennemgang af de forskellige dækninger

Pension 

Vi anbefaler, at du booker en rådgivningssamtale, så du er sikker på at få det fulde udbytte af din pensionsordning. Sammen med rådgiveren fra PFA kan du bl.a. få hjælp til at træffe en beslutning om:

 • hvordan din opsparing skal investeres
 • dine forsikringer passer til dine og familiens behov
 • hvem du vil sikre, hvis der sker dig noget.
   

Inden din rådgivningssamtale vil du få tilsendt en møde bekræftelse med et link til Mit PFA, hvor du kan udfylde data om fx dine familieforhold og økonomi som forberedelse til rådgivningen. Rådgiveren anvender disse data i sin forberedelse til rådgivningssamtalen.

Ring til PFA på 39 17 60 19, og book rådgivning.

Se i dybden de nye medlemstilbud og andre medlemstilbud hos PFA

Som medlem af Pharmadanmark, kan du opnå rabat på kurser via Medicinindustrien
Læs mere

Pharmadanmark har en aftale med Medicoindustrien, om at Pharmadanmark-medlemmer som ikke i dag er ansat i en af Medicoindustriens medlemsvirksomheder, får 15 pct. rabat på deres kurser og uddannelser. Medlemmer ansat hos en af Medicoindustriens medlemsvirksomheder får 35 pct. rabat på kurser og uddannelse. For at opnå rabatten skal man i tilmeldingsformularen skrive "Pharmadanmark 15%" eller "Pharmadanmark 30%" i feltet Kundereference.

Læs kursuskataloget for 2022.

Er du medlem af Pharmadanmark, kan du få Danmarks bedste lønsystem til 50% rabat i 6 måneder 
Læs mere

Salary_billede.png

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening. Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration. 

Med Salary får du:

 • Automatisk indberetning og betaling til SKAT, ATP, feriekonto, pension
 • Automatisk bogføring i førende regnskabsprogrammer
 • Intuitiv og brugervenlig oplevelse, hele vejen igennem
 • Medarbejder-app til udlæg, tidsregistrering og kørsel
 • Gratis 0-indberetning, helt automatisk
 • Lønoverblik i realtid
 • Lynhurtig support
 • Ingen binding

Nye kunder der skifter til Salary kan gennem Pharmadanmark opnå 50% rabat på Salary Basic eller Premium i 6 måneder. 

Sådan gør du:

Opret din virksomhed på www.salary.dk/signup 
Send en email til support@salary.dk med dit virksomhedsnavn og rabatkoden fra Pharmadanmark (PH2021). Herefter får du rabatten, og du er klar til at køre løn i Danmarks bedste lønsystem.

Læs mere om Salary på www.salary.dk

 

Pharmadanmark giver sammen med Lån & Spar Bank mulighed for at foreningens medlemmer får adgang til særligt attraktive banktilbud.
Læs mere

Få medlemsfordele i Lån & Spar
Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.
Pharmadanmark er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

Du får 4% i rente på din lønkonto
I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 4% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel. 
For at få 4% i rente på din lønkonto skal du være medlem af Pharmadanmark og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).
Du får 4% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 0,5%. Derefter er renten 0,75% på resten Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 7. november 2022.

Gratis kort og konti
Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs mere om dine fordele https://www.lsb.dk/lob/pharma/

Få fagspecifik rådgivning
I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Grønt og billigt billån
Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 2,25 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.
Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.
Beregn tilbud https://www.lsb.dk/lob/pharma/fordele/groent-billaan
 

Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen af 1886 med de dertil hørende fordele.
Læs mere

Handl du, som du plejer, og betal med Forbrugsforeningskortet, så optjener du helt automatisk bonus. Bonus er for det meste på ca. 8-10% - men kan være helt op til 40%. Du optjener også bonus, når der er udsalg i forretningen.

Hver år i december sætter Forbrugsforeningen din samlede bonus ind på dit Forbrugsforeningskort; så er der lidt mere at handle for i december.

Prøv selv at beregne, hvad din bonus kan blive til på spar.fbf.nu
Se her, hvor du kan optjene bonus

Bliv medlem allerede i dag
Er du 18 år og medlem af en af de ca. 120 fagforbund, kan du blive medlem og få et Forbrugsforeningskort.

Meld dig ind nu

​Er du medlem af Pharmadanmark, kan du holde avis til særdeles favorabel pris, hvis du tegner dit abonnement via foreningens aftale. 
Læs mere

Politiken

 • Politiken papir alle dage: 5.432 kr. pr. år.
 • Politiken Digital: 2.870 kr. pr. år
 • Politiken Weekend (fredag-søndag): 3.432 kr. pr. år.
 • Politiken Hverdage (mandag-fredag): 5.272 kr. pr. år.
 • Politiken Kombi weekend: (fredag-søndag): 4.223 kr. pr. år.
 • Politiken Kombi hverdag: (mandag-fredag): 5.272 kr. pr. år.


Avis som medlemstilbud er baseret på en unik aftale mellem Pharmadanmark og JP Politiken med det formål at give en kontant besparelse til vores medlemmer. Priserne er inkl. 20 pct. rabat

Det er en forudsætning for rabatten, at du giver dit samtykke til at Pharmadanmark og POLITIKEN løbende må udveksle data: ”Pharmadanmark og POLITIKEN må løbende behandle og udveksle mine kontaktoplysninger, medlemsnummer samt oplysninger om min tilknytning til Pharmadanmark. POLITIKEN kan bruge oplysningerne til at kontrollere mit krav på rabat og kundefordele via Pharmadanmark. Pharmadanmark kan bruge oplysningerne til at evaluere aftalen med POLITIKEN, samt i hvilket omfang jeg benytter aftalen.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ringe eller skrive til Pharmadanmark eller POLITIKEN.

Sådan bestiller du POLITIKEN 

Du skal sende en mail med nedenstående oplysninger til POLITIKEN

Oplysning om du er medlem af Pharmadanmark

 • Medlemsnummer
 • Abonnementstype
 • Adresse
 • Mailadresse
 • Telefonnummer (valgfri)

Politiken står for...

Alle henvendelser vedrørende levering og ferieflytning, midlertidig standsning, reklamation og omadressering rettes til avisernes abonnementsservice:
 
Politiken: 7015 0101 eller http://kundecenter.politiken.dk/

Jyllands-Posten

Avis som medlemstilbud er baseret på en unik aftale mellem Pharmadanmark og Jyllands-posten med det formål at give en kontant besparelse til vores medlemmer. Priserne er inkl. 20 pct. rabat

Det er en forudsætning for rabatten, at du giver dit samtykke til at Pharmadanmark og Jyllands-posten løbende må udveksle data: ”Pharmadanmark og Jyllands-posten må løbende behandle og udveksle mine kontaktoplysninger, medlemsnummer samt oplysninger om min tilknytning til Pharmadanmark. Jyllands-posten kan bruge oplysningerne til at kontrollere mit krav på rabat og kundefordele via Pharmadanmark. Pharmadanmark kan bruge oplysningerne til at evaluere aftalen med Jyllands-posten, samt i hvilket omfang jeg benytter aftalen.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at ringe eller skrive til Pharmadanmark eller Jyllands-posten.

Se gældende priser og produktpakker fra Jyllands-posten

JP står for den fulde administration af ordningen inklusive fakturering. 

Sådan bestiller du Jyllands-posten

Du skal sende en mail med nedenstående oplysninger til Jyllands-posten

 • Oplysning om du er medlem af Pharmadanmark
 • Medlemsnummer
 • Abonnementstype
 • Adresse 
 • Mailadresse 
 • Telefonnummer (valgfri)

Jyllands-Posten: 8738 3737 eller www.jp.dk/abonnement

PharmaAConsultancy er et konsulent og uddannelsescenter for studerende og nyuddannede, som gerne vil ud i life-science industrien.
Læs mere

PharmaAConsultancy er et konsulent og uddannelsescenter for studerende og nyuddannede, som gerne vil ud i life-science industrien. Vi ligger vægt på kvalitet og kontinuerlig udvikling af konsulenterne og kursisternes faglige kompetencer. Vi har aktivt valgt at positionerer os som et af de billigste udbydere i Danmark uden at gå ned på hverken kvalitet eller indhold.

Som medlem af Pharmadanmark opnår du 10% rabat på kurserne hos PharmaAConsultancy. 

Brug rabatkoden "pharmaD" ved betaling af kurset. 

Se mere om PharmaAConsultancy og deres udbud af kurser på deres hjemmeside

Start hos Arca og få 2 de første 2 måneders træning, inkl. gratis oprettelse for 0 kr - Fortsæt derefter til kun 429 kr.
Læs mere

If you are already a member of Arca, you can get a discount on your membership - Write to kontor@arca.dk and redeem your discount now.

Sign up

How do we train in Arca?
You can train with us, whether you are an athlete or a grandparent. All exercises and all workouts can be scaled to suit you. You do not have to have the right clothes, any special equipment or eat in a certain way and your background, age and profession do not matter. Everyone can train at Arca.

We cheer each other through the training, have fun and motivate each other along the way. On our team, we always start and end together. It makes training more fun and gives more results. We have start-up teams several times a week, so you can get a good start on your training.

Sign up now and get sent an email with your 2 months of training right away!

Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for et coachingforløb hos en ekstern coach.
Læs mere

Tilbuddet er primært målrettet dig, der er i arbejde, men som ønsker coaching om din fortsatte karriereudvikling. Måske ønsker du nye udfordringer i dit nuværende job - eller overvejer at skifte til noget helt andet.

Coachingforløbet består af en personlighedstest efterfulgt af to samtaler, som hjælper dig med at sætte nye mål og forfølge dem.

De to coaches vi samarbejder med er Malene Gude fra Gude Coaching, som er placeret øst for Storebælt og Erhvervspsykolog Lene Uhrenholdt, som er placeret vest for Storebælt. 
Du kan se mere information på deres respektive hjemmesider:
www.lene-uhrenholt.dk
www.gudecoaching.dk

Sådan kommer du i gang
Du kommer i gang med et coachingforløb ved at kontakte foreningens sekretariat på pd@pharmadanmark.dk, som videreformidler din interesse i tilbuddet til den af vores to coaching-partnere, du foretrækker.

Når du tager kontakt til sekretariatet, får du samtidig kontaktinformationen på den coach, du ønsker at bruge, så du selv kan aftale de praktiske detaljer omkring forløbet direkte med coachen. Coachingforløb gennemføres i København eller i Århus.

Betaling
Pharmadanmark betaler halvdelen af prisen, hvilket er en egenbetaling på 2.500 kr. Egenbetalingen opkræves af sekretariatet ved kvartalets udgang. Tilbuddet om medfinansiering fra Pharmadanmark gælder en gang hvert tredje år.
 

Når du booker et ophold ved Happydays, får du 300 kr. i rabat pr. person, hvis ferien er på 4 dage eller derover.
Læs mere

spar op til 300 kr. pr. person
Happydays er din kør-selv-ekspert - uanset om du er til vinferie, wellnessferie, slotsferie eller noget helt fjerde. De har specialiseret sig i kør selv-ferier, hvor de arrangerer kvalitetsopholdet på det helt rigtige hotel og er garantien for høj service fra start til slut.

Få op til 300 kr. i rabat pr. person
Når du booker et ophold ved Happydays, får du 300 kr. i rabat pr. person, hvis ferien er på 4 dage eller derover. Booker du en ferie på mellem 1 og 3 dage, får du 150. kr. i rabat pr. person.
Tilbuddet gælder på udvalgte ophold. 
Opholdene vil løbende blive skiftet ud, så der er nye og spændende muligheder over tid.

Bestilling

Se de mange tilbud på linket her – 
https://www.happydays.nu/dk/rejsekode/PHARMA
Rabatten på 150 kr. eller 300 kr. er allerede fratrukket de priser, du ser på tilbudssiden. 

Brug for hjælp til din booking?
Har du brug for hjælp, kan du altid ringe på tlf.: 7020 3448
Telefonen er åben hverdage kl. 9.00-17.00. 
I weekender og på helligdage er telefonen åben kl. 10.00-14.00. 

Husk at oplyse rejsekoden: PHARMA
Der tages forbehold for udsolgte datoer og tastefejl.

Pharmadanmark har i samarbejde med Billy Regnskabsprogram lavet et eksklusivt tilbud til dig, hvor du kun betaler 1.770 kr. de første 12 måneder (normalpris 3.540 kr.).
Læs mere

Pharmadanmark har i samarbejde med Billy Regnskabsprogram lavet et eksklusivt tilbud til dig, hvor du kun betaler 1.770 kr. de første 12 måneder (normalpris 3.540 kr.).

Regnskabsprogrammet selvstændige anbefaler
Billy er skræddersyet til selvstændige samt små og mellemstore virksomheder. Send professionelle fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik.

Med Billy får du en lang række løsninger, der gør din hverdag lettere. 

 • Send fakturaer
  • Send tilbud og fakturaer - og hold styr på dit salg et sted
 • Bogfør udgifter
  • Scan, upload og gem bilag digitalt - så slipper du for tastearbejdet
 • Lav moms og regnskab
  • Afslut momsen nemt - og få et overblik over dit regnskab
 • Integreret lønsystem 
  • Udbetal løn til dig og dine medarbejdere, og få det bogført automatisk


Klik her for at opnå din rabat

 

Friluft.dk er en dansk webshop med et stort udvalg af tøj, sko og udstyr til outdoor-livet. Så ligegyldigt om det står på vandring, bålhygge eller vandsport, har vi det helt rette udstyr og tilbehør, der dækker dine behov.
Læs mere

Friluft.dk er en dansk webshop med et stort udvalg af tøj, sko og udstyr til outdoor-livet. Så ligegyldigt om det står på vandring, bålhygge eller vandsport, har vi det helt rette udstyr og tilbehør, der dækker dine behov. Bemærk: Det er ikke muligt at kombinere rabatten med andre tilbud, og den ...