Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for at tegne forsikringer til fordelagtige priser.
Læs mere

Som medlem af Pharmadanmark er du automatisk dækket af Forenede Gruppeliv.

Du kan også tegne andre private forsikringer med stor rabat Læs mere. 

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet Topdanmark om en personlig tillægsforsikring. Læs mere

Ansvarsforsikring for QP-ansatte

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet HDI om en fordelagtig, fælles ansvarsforsikring for medlemmer, der arbejder som QP.

Se mere under løn og ansættelse på 'Min side'.

Ansvarsforsikring for selvstændige konsulenter

Er du selvstændig med egen virksomhed ?

Pharmadanmark har indgået en aftale med forsikringsselskabet HDI om en fordelagtig, fælles ansvarsforsikring for medlemmer, der arbejder som konsulenter med rådgivning og service.

Se mere vores tilbud til selvstændige her

Du har som medlem af Pharmadanmark attraktive pensionsforhold og mulighed for tilkøb af PFA Helbredssikring til en attraktiv pris.
Som medlem af Pharmadanmark, kan du opnå rabat på kurser via Medicinindustrien
Er du medlem af Pharmadanmark, kan du få Danmarks bedste lønsystem til 50% rabat i 6 måneder 
Pharmadanmark giver sammen med Lån & Spar Bank mulighed for at foreningens medlemmer får adgang til særligt attraktive banktilbud.
Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for at blive medlem af Forbrugsforeningen af 1886 med de dertil hørende fordele.
​Er du medlem af Pharmadanmark, kan du holde avis til særdeles favorabel pris, hvis du tegner dit abonnement via foreningens aftale. 
PharmaAConsultancy er et konsulent og uddannelsescenter for studerende og nyuddannede, som gerne vil ud i life-science industrien.
Start hos Arca og få 2 de første 2 måneders træning, inkl. gratis oprettelse for 0 kr - Fortsæt derefter til kun 429 kr.
Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for et coachingforløb hos en ekstern coach.
Når du booker et ophold ved Happydays, får du 300 kr. i rabat pr. person, hvis ferien er på 4 dage eller derover.
Pharmadanmark har i samarbejde med Billy Regnskabsprogram lavet et eksklusivt tilbud til dig, hvor du kun betaler 1.770 kr. de første 12 måneder (normalpris 3.540 kr.).
Friluft.dk er en dansk webshop med et stort udvalg af tøj, sko og udstyr til outdoor-livet. Så ligegyldigt om det står på vandring, bålhygge eller vandsport, har vi det helt rette udstyr og tilbehør, der dækker dine behov.