Topjob til Pharmadanmarks formand

25.04.2022

Pharmadanmarks formand Rik­ke Løvig Si­mon­sen har netop landet et topjob som direktør for Region Hovedstaden Apotek – Danmarks og Nordeuropas største sygehusapotek med cirka 700 ansatte.

"For mig handler jobbet om liv. Med medicin redder vi liv, vi forbedrer liv, og vi skaber livskvalitet. Det er apoteket, der producerer og leverer livsvigtig medicin til patienterne. Vi rådgiver læger og sygeplejersker og sikrer, at patienten får den rigtige medicin – hver gang," siger Rikke Løvig Simonsen.

Jobbet indebærer, at hun til august forlader posten som formand for Pharmadanmark, som hun har haft siden 2015. Hun lægger ikke skjul på, at det bliver vemodigt at forlade foreningen:

”Jobbet som direktør for Region Hovedstaden Apotek er et drømmejob for mig, men jeg har selvsagt været stolt af at stå i spidsen for den udvikling, som Pharmadanmark de senere år har gennemgået. Vi har fået placeret foreningen som en central stærk aktør inden for life science, blandt andet med vores bidrag til den nye life science-strategi og med etableringen af Alliancen Stop Medicinspild. Samtidig har vi haft fokus på medlemsservice og på at samle foreningen på tværs af geografi og ansættelsesområder. De mange relationer og det stærke netværk, som jeg har opdyrket gennem Pharmadanmark, vil jeg selvfølgelig trække på som sygehusapoteker,” siger hun.

Processen med at finde en ny formand er igangsat.