Pharmadanmark støtter Copenhagen Pride

10.08.2018

​I dag starter Copenhagen Pride Week, der beskriver sig selv som en mangfoldig menneskerettighedsfestival, ”… med trygge rum og rammer, hvor mennesker kan udtrykke sig frit”. 

Copenhagen Pride synliggør LGBTQIA-miljøet og sætter mangfoldighed og inklusion på agendaen i Danmark.

Pharmadanmark støtter og er sponsor af Copenhagen Pride, der i år løber fra 13. til 18. august. For som fagforening går vi ind for et mangfoldigt arbejdsmarked med plads til alle mennesker.

”Som fagforening arbejder vi for ligestilling, og det gælder også LGBTQIA-personers. En mangfoldig og inkluderende arbejdspolitik er afgørende for et godt arbejdsmiljø, der videre er afgørende for det gode arbejdsliv. Derfor bakker vi op om Copenhagen Pride Week og glæder os til at gå med i Paraden på lørdag,” siger Pharmadanmarks formand Rikke Løvig Simonsen. ”Faglig dygtighed har ikke én kønsidentitet eller seksuel orientering,” tilføjer hun.

På lørdag den 18. august går Pharmadanmark også med i selve Paraden, Copenhagen Pride Parade, der begynder ved Frederiksberg Rådhus kl. 13 og slutter på Rådhuspladsen i København K omkring kl. 15.

Vi håber, en masse medlemmer har lyst til at gå med! Tilmeld dig her.

Pharmadanmark er en blandt mange faglige organisationer, der støtter Copenhagen Pride.