Mentorordning

Pharmadanmarks mentorordning er et tilbud til dig, som, uanset hvor du er i din karriere, har lyst til at få sparring på din faglige og personlige udvikling.

Sammen med en mentor kan du reflektere over din karriere, dine mål og dine udfordringer. Du kan lade dig inspirere af mentors viden og erfaringer og få sparring på dine egne overvejelser. Eller måske har du modsat en masse erfaringer, som du gerne vil dele ud af som mentor for en mindre erfaren fagfælle.

Hvad er et mentorforløb?

Formålet med ordningen er at skabe netværksrelationer på tværs af årgange og arbejdsområder. Der er gode muligheder for en gensidig gevinst, hvor mentoren på den ene side deler sin viden og samtidig kan blive udfordret af en ’ny generation’ og menteen på den anden side bliver hjulpet på vej.

Hvem kan få glæde af ordningen?

Et mentorforløb er et samspil mellem to personer – den mere erfarne, mentoren, og den, der søger sparring om sin karriereudvikling, menteen – ud fra fælles faglige referencerammer. Mentor deler ud af sine erfaringer, lytter, spørger ind og hjælper mentee til at hjælpe sig selv.

Mentees udbytte er større indsigt og bedre mulighed for personlig udvikling og karriereudvikling. Mentor udvikler på den anden side sine kompetencer inden for kommunikation og rådgivning og bliver udfordret af mentees måde at se verden på.

Et mentorforløb i Pharmadanmark forløber over cirka 10 måneder, hvilket giver tid til fordybelse i de udviklingsprocesser, mentee arbejder med.

Content reference 1
Få sparring og nye input til din karriere, din arbejdspersonlighed og udviklingen af dine nuværende og nye kompetencer i samspil med en mere erfaren mentor.
Content reference 2
Styrk dine kompetencer som leder, rådgiver og netværker ved at blive mentor for en mindre erfaren fagfælle. Du skal ikke være ekspert, men åben, lyttende og villig til at dele ud af dine erfaringer.
Content reference 3
Som medlem kan du få en gratis karrieresamtale, der tager afsæt i dine konkrete udfordringer. Du møder en erfaren karrierevejleder med dyb indsigt i karrieretrivsel og life science branchen.
Content reference 4
Find din vej i life science-branchen ved hjælp af Pharmadanmarks karrierekompas

Kontakt karrierevejledningen

karriere@pharmadanmark.dk
Telefon: 3946 3630
Mandag-torsdag 9.30 - 16.00
Fredag 9.30 - 14.00