Lønstatistik 2021 er klar

11.01.2022

Pharmadanmarks lønstatistik for 2021 vidner om, at det går rigtig godt i life science-branchen, ikke mindst for de privatansatte medlemmer. De fik sidste år i gennemsnit 5,2 pct. ekstra i lønningsposen.

”Allerede i 2020 kunne vi heldigvis konstatere, at den usikkerhed, som COVID-19 gav på det øvrige arbejdsmarked, ikke slog særlig meget igennem på life science-området – hverken i daværende års lønstatistik eller i henvendelser fra medlemmer til juridisk afdeling om afskedigelser. Denne positive tendens er altså fortsat i 2021,” konstaterer Julie Johnsen, juridisk chef i Pharmadanmark på baggrund af statistikken.
Statsligt ansatte fik gennemsnitligt 2,9 pct. ekstra og regionalt ansatte 2,7. 

Du kan finde Pharmadanmarks interaktive lønberegner for privatansatte på MinSide, hvor lønstatistikken for alle sektioner også ligger. Husk også, at du altid kan kontakte Pharmadanmarks jurister, hvis du har behov for sparring inden din lønforhandling eller i øvrigt spørgsmål til din ansættelsessituation: jura@pharmadanmark.dk eller telefon: 3946 3605.

Læs mere om lønstatistikken i det nye Pharma

Tillykke til Marie Werngreen, som var vinder af lodtrækningen om en iPad ifm. besvarelse af spørgeskemaet der er grundlaget for lønstatistikken.