Vi går ind for et mangfoldigt arbejdsmarked

12.08.2021

Som fagforening går vi ind for et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked med plads til alle mennesker. Derfor støtter vi Copenhagen 2021  - i år er Copenhagen Pride vært for selveste WorldPride  - som begynder i dag og varer indtil 20. august.

”Som fagforening arbejder vi for ligestilling, og det gælder også LGBTI+ personers. En mangfoldig og inkluderende arbejdspolitik er afgørende for et godt arbejdsmiljø, der videre er afgørende for det gode arbejdsliv. Derfor bakker vi op om Copenhagen 2021,” siger Pharmadanmarks formand Rikke Løvig Simonsen og tilføjer:

”Faglig dygtighed har ikke én kønsidentitet eller én seksuel orientering. Inklusion bringer hele talentmassen i spil, ligesom diversitet giver flere perspektiver på faglige spørgsmål. Det gavner ikke bare den enkelte medarbejder men arbejdspladsen som helhed,” tilføjer hun.

Vi deltager også i årets pride parade den 21. august, der grundet corona er ændret til et mindre antal marcher med begrænsede deltagere, sammen med vores hovedorganisation Akademikerne. Her spadserer vi gennem byen for ikke bare et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmarked, men et samfund med plads til alle uanset kønsidentitet og seksuel orientering. Udover at Copenhagen Pride er vært for WorldPride, er Pan Idræt vært for EuroGames i år.