Life Science 2022 - den studerende i fokus

21.09.2022

Comedy og faglighed - gratis!

Vi har skabt den perfekte dag med comedy og faglighed, og det er endda gratis. Med et nøje planlagt spor for dig som studerende, som du kan læse mere om nedenfor og en afslutning med standup komiker Mark Le Fevre dagen (ham kender du måske fra Stormester og nyeste one-man show 'Heldig') - så kan man da ikke bede om mere?

Alle studerende deltager gratis i konferencen, og du får en god rabat på middagen, som du kan få med for kun 50 kr. Kommer du fra Aarhus eller Odense kan du hoppe med bussen, som vi har booket derfra.

Det hele løber af stablen lørdag den 12. november 2022. 

Benyt/indløs koden 'Studerende' (uden anførselstegn) øverst i kampagnefeltet, så får du gratis konference og middag til 50 kr.

Tre oplæg ud af 15 er direkte rettet mod dig som studerende. Du kan se detaljerne nedenfor. Derudover byder konferencen på faglige oplæg i plenum bl.a. med oplæg fra Lars Fogh Iversen om den nyoprettede afdeling i Novo Nordisk "Novo Nordisk Digital Science & Innovation" samt Dr. Bertalan Meskó, som taler ind i fremtiden indenfor life science branchen.

Kl. 11.00-12.15: Selvpromovering af egne interesser v. Danny Bukh Almstrup, Karrierevejleder i Pharmadanmark

Til at sparke det hele i gang vil Danny Bukh Almstrup – en af Pharmadanmarks karrierevejledere – fortælle dig, hvordan du ikke bare finder dine styrker, men mere vigtigt fortælle dig hvordan du definerer og formidler dem, hvordan du forbedrer dem og dine svagheder og sidst (men ikke mindst!) hvordan du kommunikerer dem til erhvervslivet. Danny vil desuden sætte fokus på, om de gamles uopfordrede job-tips var gode nok, og fortæller om hvad du skal være opmærksom på før, under og efter en ansættelsesproces. Så slipper for at lære det på den hårde måde!

Kl. 13.15-14.30: Paneldebat - En guide til ph.d’en – alt du skal vide! Moderator Dorthe Fogh Iversen og paneldeltagere: Anna Ulstein Odland, Ida Hagen Storgaard og Kristine Langthaler 

Hvorfor stoppe mens legen er god som studerende? At skrive en Ph.d. er også en mulighed, som du kan overveje. Hvilket emne det skal være er dit valg, men så snart du siger ja til at skrive en PhD, siger du samtidig ja til flere år, hvor du har fokus på og udforsker et emne. Tre nuværende PhD studerende indenfor life science, kommer med deres do’s and don’ts til alle de ting, du ikke aner, at du ikke ved. Der er lagt op til debat, hvilket giver dig mulighed for at række hånden i vejret og stille spørgsmål som ”hvordan er det med eksternt samarbejde”, ”hvad hvis det kedelige emne har større karrieremæssige fordele end det spændende emne” osv.

Kl. 15.00-16.15: Vejen gennem et graduate program, NIRAS A/S

Ser du et jobopslag med titlen ”graduate program” får du ofte en masse fede (og korte) beskrivelser af hvad du kan forvente af en arbejdsdag som graduate, hvilke kompetencer du erhverver dig, og hvilke stillinger tidligere graduates er endt i. Alt det har sin plads, men hvad er det præcist du kommer ud i, i et så intenst forløb? Det kommer NIRAS A/S og et par af deres graduates og fortæller om. Hvad er op og ned, hvad kan du egentlig forvente og hvilke karriereveje er der efter et graduateforløb? 

GRATIS konference for studerende, 50 kr. for middag/fest 

Vi har lavet et spor, der er henvendt til dig som studerende, men du er selvfølgelig meget velkommen til at tilmelde dig nogle af de andre oplæg, hvis de er mere interessante for dig. 

Kommer du fra Aarhus eller Odense kan du i øvrigt hoppe med på bussen, som kun koster 50 kr. tur/retur. 

Tilmeld dig til konferencen der afholdes på Scandic Copenhagen herunder. Programmet ser du nedenfor. 
NB Husk at vælge (+) på alle de elementer du ønsker at deltage i fx konference, middag, bustransport osv. Husk også at vælge de tre faglige spor du ønsker at deltage i. 

Benyt/indløs koden 'Studerende' (uden anførselstegn) øverst i kampagnefeltet, så får du gratis konference og middag til 50 kr.

Køb billet til konferencen

Tilmeld dig til 'kun' at deltage virtuelt i hovedtaler Dr. Bertalan Meskós oplæg herunder, som finder sted den 12. november 2022 kl. 16.40-17.35.
Deltagelse virtuelt er gratis for alle medlemmer af Pharmadanmark. 

Tilmeld dig hovedtalerens oplæg virtuelt 

ENGLISH: The conference will be held in Danish, however the session with our key note speaker Dr. Bertalan Meskó will be in English.  


VIGTIG INFORMATION


TilmeldingKonferencen er åben for tilmelding for både medlemmer og ikke-medlemmer af Pharmadanmark. Frist for tilmelding er søndag den 6. november kl. 23.59. 

Afbudspolitik: Købte billetter kan refunderes såfremt afbud er Pharmadanmark i hænde senest søndag den 6. november 23.59. Modtager vi dit afbud senere end dette tidspunkt, vil prisen for billetten ikke blive refunderet. Afbud kan sendes til pd@pharmadanmark.dk. 

Ændringer: Ønsker du at ændre din tilmelding, beder vi dig rette henvendelse til pd@pharmadanmark.dk. Pharmadanmark kan ikke garantere at en ændring er muligt, da det afhænger af om der er plads. 

FAQ: Du kan tilgå gængse spørgsmål og svar her. Her kan du også finde information om overnatning, bustransport m.m.