Content reference 1
Se, hvad du jobsøgningsteknisk skal være opmærksom på, når du søger job, hvad du skal være opmærksom på, når du læser en stillingsannonce, og hvordan du målretter din ansøgning og dit CV.
Motivation er det, der driver dig igennem livet. Lysten til at lære, din medfølelse for andre, dit ønske om at opnå et mål osv. Motivation er årsagen til, at du tager aktion, handler og forandrer, og derfor en vigtig del af arbejdslivet.
Content reference 2
Find inspiration til jobsamtalen, hvordan du bedst forbereder dig før samtalen, typiske spørgsmål under jobsamtalen, og hvad du kan gøre efter jobsamtalen. Du finder også inspiration til online-jobsamtaler.
Medarbejder-Udviklingssamtale, MUS, er den tilbagevende samtale om din udvikling, dine opgaver og din trivsel på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig for at være bedst muligt stillet i forhold til dit behov og dine ønsker.
Content reference 4
Læs om brugen af test i ansættelsesprocessen, og hvordan du forbereder dig bedst muligt. Den mest udbredte form er en personlighedstest, men mange anvender også færdigheds- eller intelligenstest.
Vores værdier betyder meget for, om vi føler, at vi er tilfredse med vores liv, og om vi har motivation til at deltage i de opgaver på arbejdet, som vi er en del af. Hvis du ikke kender dine værdier, eller det som er vigtigt for dig, så kan du hurtigt komme til at ende et sted, hvor du egentlig ikke er glad for, hvad du laver.
Content reference 3
Få tips og tricks til jobsøgning via netværk. Mange stillinger bliver ikke slået op, men besat via netværk. Hvad vil det sige at bygge sit netværk op, og hvordan kontakter du dit netværk som led i jobsøgning?
Pharmadanmarks karrierevejledning har her samlet en række gode råd om, hvordan du kommer bedst muligt videre efter opsigelsen.

Kontakt karrierevejledningen

karriere@pharmadanmark.dk
Telefon: 3946 3630
Mandag-torsdag 9.30 - 16.00
Fredag 9.30 - 14.00