I Pharmadanmark kender vi vores medlemmer og deres branche.

Derfor rådgiver og hjælper vi hurtigt og kvalificeret, når det kommer til jura, karrierevalg og arbejdsløshed. Ligesom vi støtter vores medlemmers faglige udvikling og taler deres sag. Hver dag.

Pharmadanmarks karrierevejledere har et indgående kendskab til job- og karrieremulighederne inden for life science-branchen. Pharmadanmarks jurister tilbyder skræddersyet juridisk rådgivning, hvad end din henvendelse drejer sig om en kontraktgennemgang, lønforhandling, arbejdstid, orlov eller afskedigelse.

Som medlem får du en række kontante og faglige fordele – rabatter, rådgivning, netværk og kurser.

Hos Pharmadanmark får du det hele med for én samlet pris.

Vi samarbejder med en lang række virksomheder, som giver kontante fordele for dig som medlem. 
Pharmadanmark har som noget ganske unikt en kollektiv ordning til gavn for medlemmer i ufrivillig arbejdsløshed. Ordningen giver medlemmer op til 12.600 kr. oven i dagpengene.
Pharmadanmarks karrierevejledere sidder klar til at vejlede dig gennem hele karrieren. 
Vi kender vores medlemmer og kan derfor tilbyde skræddersyet juridisk rådgivning, hvad end din henvendelse drejer sig om en kontraktgennemgang, lønforhandling, arbejdstid, orlov eller afs...
I de faglige netværk får du et fagfællesskab af fagfæller. De er kendetegnet ved, at I mødes i et fortroligt frirum, hvor I sparrer og udveksler viden og idéer med hinanden.
Pharmadanmarks mentorordning er for dig, der har lyst til at få sparring på din faglige og personlige udvikling, uanset hvor du er i din karriere. Eller bliv mentor og få nye perspektiver på din egen karriere og faglighed.
Som medlem af Pharmadanmark har du mulighed for at søge økonomisk støtte hos forskellige fonde.